30 ÅR!

Jag fyllde 30 år igår den 27 maj. En dag som jag länge väntat på och inte riktigt vetat hur jag den skulle kännas. När dagen väl infann sig kändes det mest spännande och roligt.
 
Jonne gjorde min dag extra speciell, han började med väcka mig på sängen med sång, mousserande, jordgubbar och paket. Visste inte vad jag skulle förvänta mig, var noga med påminna honom för vara säker på han skulle komma ihåg mig. Glömde, det gjorde han då inte. Han överraskade mig flera gånger under dagen, detaljer han tänkt på, fina handgjorda kortet, noga utvalda presenter för dom skulle passa mig, otroligt vackra blommor (kommer bild i ett senare inlägg). Kände mig överväldigad och tårarna kom flera gånger om. Alldeles för mycket, han säger jag var värd allt!
 
 
En bakmaskin har länge stått på önskelistan, nu har jag min alldeles egna, toppmoderna maskin! Den kommer underlätta massor och göra bakningen ännu roligare.
 
Klockan jag fick har likaså funnits på min önskelista, men att jag skulle få den samtidigt som en bakmaskin fanns inte i min vildaste fantasi! Otroligt vacker, snygg och har klass. Den har han valt helt på egen hand efter noga utprovning. Den har en alldeles särskild betydelse. 3 år tillsammans och 30 år gammal.
 
Kände mig väldigt uppvaktad, älskad och uppskattad.
 
Har också fått massor av hälsningar på FB, sms och samtal. Det var mer än jag någonsin väntat mig, blev ordentligt uppassad!
 
Festen för familj, släkt och vänner kommer jag ha senare i sommar.
 
Vi avslutade kvällen med en fyra rätters på Eriks Bakficka. Mycket god mat, gemytlig miljö, maten föll oss på läppen. Dit kommer det bli fler besök.
 
Tack mitt hjärta, du gjorde min dag speciell <3
 
Tack alla som har grattat mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0