Ny hårfärg och trevlig middag hos vänner

Nu har jag både fixat naglar, håret och är fin igen. Håret var i stort behov av en klippning och toning, det var dags 2 dagar efter min OP (2 månader sen), men pga. den fick vi flytta fram tiden. Det gjorde att jag fick ta av lite extra på längden, nöjd som alltid med resultatet och det känns riktigt bra. Betydligt mörkare än tidigare, kul med något som jag inte haft på mycket länge. Jonne tyckte jag skulle ha lite ljusare än tidigare, steget till mörkare gjorde att han tyckte till en början det blev JÄTTEMÖRKT. Tror han har vant sig nu? ;)
 
När vi var på väg hem från min syster blev vi spontant inbjudna till vänner att äta räkor tillsammans med dom. Som tur var kunde våran Ida ta en till promenad med våra hundar så vi kunde tacka ja. Intressanta samtal och trevligt hade vi, som gjorde att vi var hemma strax före midnatt. Jag lade mig bums i säng, trött efter den långa dagen!
 
Dagen efter (fredag) kände jag mig bakis trots att jag inte druckit en droppe. Den långa dagen, utan någon speciell vila gjorde att jag hade ont, var trött, seg och inte kom igång. Helt OK efter ha gjort allt roligt och trevligt. Jonne var ledig, vi båda tog det lugnt och bara var hemma hela dagen. Tror det var länge sen vi gjorde det båda två tillsammans.
 
Torsdagens middag ledde till att vi åkte på dressyrtävling idag, dom som vi var hos skulle en av döttrarna tävla inte allt för långt härifrån. Jag har inte sett henne tävla tidigare, vi hade inga andra planer så vi åkte dit. Jätteroligt att se henne, dessutom placerade hon sig, hon fick drygt 65 %. Det var länge sen hon var igång och detta var hennes andra tävling. Detta gjorde att hon kvalat vidare till nästa nivå.
 
Nu sitter vi hemma vid köksbordet, äter lite tapas och bara mår bra..
 
Hoppas du också har en härlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0