En rolig helg, med dans, skratt, något oväntat och nytta gjort!

Två mycket intensiva dagar i helgen, förberedelser inför min fest och inför hösten.
 
För att slå två flugor i en smäll, så åkte vi med färjan över till Åland i lördags, där kunde vi inhandla alla alkoholhaltiga drycker och roa oss samtidigt. En glad överraskning var att min farfar och farmor var med på samma båttur. Countryfestival var temat på kryssningen och det drog mycket folk, bl.a. annat dom, för oss blev det en bonus. Vi tog en sväng om på dansgolvet jag och Jonne, en lugn foxtrott.
 
 
 
Ryktena sa att det var bartömning till kvällen, på ett av ställena här i närheten som haft öppet i sommar. Vi har inte lyckats tagit oss dit en enda gång vare sig de tidigare somrarna eller denna. Nu tyckte jag vi skulle göra det när inget annat var planerat. Ett live bandet spelade hela kvällen, den musiken och en av sångarna jag växt upp med (pappas barndomsvän) sjöng och spelade . Samma låtar som spelades då för 22 år sedan spelas även idag  och är fortfarande bra! Baren hann stänga och bandet fortsatte spela, riktigt kul och stämningen var på topp. Vi gav oss av hemåt vid midnatt och jag raka vägen i säng, somna innan jag lade huvudet på kudden.
 
Dagen efter var det bara att släpa sig upp ur sängen, jag hade bokat in Ida som skulle hjälpa oss med saker i trädgården. Det jag inte kan genomföra skulle hon hjälpa mig med. Det finns inte en möjlighet att Jonne kan hinna med allt själv. Mycket blev gjort, allt som stod på listan, jag är jättenöjd! Känns som en del börda har lättat från mina axlar. Det finns lite kvar att göra, men det tar vi senare i september. Tack fina Ida för all hjälp!!! <3
 
Eftersom hela helgen var intensiv så tog jag igen mig idag. Hemtjänsten var här på förmiddagen och hjälpte mig, efter det har jag mest suttit i soffan, var ut en liten sväng på tomten och fick frisk luft. I morgon fortsätter förberedelserna inför lördag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0