Ett litet råd till ALLA men så viktigt!

Det finns några saker i livet som jag tycker det är viktigt att vara bra på..
Detta gäller oavsett om det är sin partner, familj, släkt, vän eller arbetskamrat.
 
Det är inte alltid lätt!
Man vet inte alltid vad man ska säga?
Eller hur man ska säga det?
 
Men det är super viktigt att göra det. ATT KOMMUNICERA!! För kommunicerar man inte alls med människor så skapar det missförstånd. Missförstånd skapar irretation, som i sin tur får tråkiga konsekvenser.
 
& låter man det sen bara passera, saker & ting rinner ut i sanden. Då blir det garanterat något som ligger under ytan & bubblar. Som kanske kommer ut senare, men inte på rätt sätt & förmodligen inte till rätt person.
 
Det är bara så onödigt med dom missförstånden!
 
Så för att undvika detta måste man prata med varandra.Tycker man det är svårt, måste man jobba på att bli bra på det. För blir man inte det så kommer man förr eller senare bli osams med dom i sin närhet. Vare sig man vill eller inte.
 
Om det sen blir för många missförstånd med en person pga av dålig kommunikation så tappar man lusten, lutsen till att försöka kommunicera. Ork till att försöka reda ut. Till slut ger man upp. Ger upp för att det inte är någon idé. Det tar för mycket energi. Energi ifrån en själv att ens försöka... Det känns bara meningslöst!
 
Vilket är så tråkigt att det ska behöva gå så långt! Inget man tänkte på från början..
 
Så mitt råd till ALLA är att förklara för varandra hur du tänker, hur du vill ha det, fråga om du inte vet osv. Så slipper ni missförstånden... ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0