Fram & tillbaka till akuten!

Förlåt!!

Jag lever, men har inte mått något vidare... Så därför dom uteblivande inläggen.

Har åkt i & ut på akuten. Då mina magproblem blev värre. Har under en längre tid inte varit bra i magen & natten till fredag så fick jag feber & frossa. Sen höll det i sig under dagen, så när Jonne kom hem på fredag kväll åkte vi in till akuten efter rådfrågning med sjuksköterska. Där fick jag lämna blodprover, men när dom inte var säkra på vad det var & att det kunde vara något med äggstocken då smärtan satt där, remitterades jag vidare på natten till ett annat sjukhus.

Där gjordes nya undersökningar, dom kunde inte heller se felet, men ville behålla mig under observation. Jag ville hem & åka tillbaka morgonen därpå för att lämna fler blodprover. Vilket dom tillät mig göra. 

Så hem i några timmar för att sen åka tillbaka.

Där blev vi kvar fram tills på em. Men inget kunde dom hitta, så vart åter igen hemskickade, för att komma åter igen på måndag morgon. Då fick jag lämna ytterligare 3 rör blod. Så är uppe i 9 rör blod vid det här laget.

Jag har någon bakterie eller inflammation. Men hur dom ska hjälpa mig eller exakt vad det är vet man inte.

Så är nu remitterad till medicin & väntar på kallalse.

Är trött & slut. Har kramper & molande värk i magen som kommer & går hela tiden, har svårt att äta. Så hoppas dom kan hjälpa mig på ett eller annat sätt!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0