tisdag, onsdag & torsdag, våren är här!

Vilket väder det blev idag!

Varma vindar, solen har lyst, fåglarna kvittrar & såg krokus som kommit upp ur marken idag.

I tisdags var jag på möte, på AF. Det vart mycket repetition från tidigare gånger jag varit där. Lite om vad jag gillar att göra så vi kan hitta ett ställe jag kan arbetsträna på. Med anpassning, så jag inte blir sämre. Vet inte mycket mer just nu. Vi har ett nytt möte om ett par veckor.

Hade så ont när jag kom hem, det brände av smärta i nacken & ner i ryggen! Svullen i en muskel. Det har sen hållt i sig sen dess... Så har inte kunnat lindra med spikmatta eller massage :(

Igår träffade jag Laila H. Vi tog en fika tillsammans, hade ärrenden till apoteket. När man ändå ska iväg är det kul att få sällskap. Det har nästan gått en månad sen sist vi sågs, fattar inte vart tiden tar ivägen!?

Var helt slut igen när jag kom hem. Borde inte åkt om jag lyssnade på kroppen. Men var tvungen att komma till apoteket. Så när jag kom hem deckade jag på soffan!

Så låg lite längre än vanligt i sängen idag. Kom ut på em, det var ju helt underbart väder. Man blir knäpp av att inte orka så mycket & kunna ta sig iväg. Elmoppen har jag inte kunnat använda så mycket nu när det varit isgata ute! Så jag blir helt klart begränsad! Men idag kundejag ta min elmoppe ut i naturen, åkte efter grusvägarna, passerade förbi havet. Tittade efter vad som hänt sen sist. Hundarna fick sig en rejäl runda! :)

Tog sen efter jag kommit hem en macka & kopp kaffe i solen, innan den gick ner. Super mysigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0