Våran semseter i Ystad, Lund & Smygehuk

Nu ska jag alldeles strax lägga mig, ska bara...
 
Har feber & är allmänt hängig, det kommer nu efter jag har hållit igång mer än vad min kropp orkar. Så är det när man har lite roligt. Så nu blir det att ta det ännu lugnare!
 
Vi har haft våran första semester ihop utan hundar, det var en lite märklig känsla. Men väldigt skönt, missförstå mig rätt. Vi har inte haft en hel vecka ihop tidigare heller, utan detta var den första. 
 
Jag bokade en natt på hotell, planerade inget utan vi satte oss i bilen & åkte mot Ystad. Här hemma bodde en tjej som såg efter hundarna, katterna & huset, så det behövde vi inte oroa oss för!
 
Gjorde ett stop på vägen dit..
Fram mot kvällen var vi framme & kunde checka in. Där i Ystad sov vi en natt. Gick sen dagen där på & bekantade oss i staden. Gick in i alla butiker som hade hantverk & lite udda saker.
 
Besökte St: Mrias kyrka, mycket vacker! Besökte även klostret som ligger mitt i Ystad som jag glömt vad det heter, men så här ser det ut.
Inne i klostrets kyrka
Bäckahästen passerade vi, gjord av en trästam.
 
På eftermiddagen styrde vi hem mot min vän som bor strax utanför Lund. Där blev vi bjudna på middag & satte uppe hela natten & snackade om allt mellan himmel & jord. Mysigt!!
 
Där efter vart det att vi stannade i Lund. Tog in på hotell, vilade upp oss lite Innan vi kollade lite på stan. Vi hade fantastiskt väder & trevligt tillsammans!
 
Gick en en sväng i Domkyrkan i Lund, hittade den lilla ljusstaken!!!
 
Vi besökte den södraste delen utav Sverige, Smygehuk. Där satt vi & blickade ut över havet som gick ihop med himlen! Magiskt, alldeles tyyyssst!
& så på vägen hem tittade vi på Ales stenar också..
 
Det var våran semster i en resumé ; )
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0