Undrar om dom vet hur omvänt det är?

Inte många knop gjorda idag...

Tur att det regnar idag, för hade int eorkat att klppa gräset i alla fall...
Jag valde att lägga min energi på att dammsuga igår, för det gick inte att vara i den skiten som var här hemma. Dammade av det värsta i sovrummet också, innan det skulle damma igen här hemma.... Min räddande ängel hjälpte mig igår att komma till Af, så jag kunde lämna in min närvarorapprt. Det är så dumt, för att jag ska få mina pengar innan den sista måste jag lämna in NR senast den 10 i mån. Men kan inte lämna den en dag tidigare, för jag kan inte skriva under den 9 & ha skrivit att jag vill ha ersättning tom 10. Lämnar jag in den en dag senare hinner inte pengarna fram i tid.

Vet inte om ni förstod..? För minst sagt rörigt är det!

Sen i pyjamas, låg jag sked med Jane, under duntäcket på soffan framför Pirates of Caribbien.. Har sett den ett x antal  gånger, men kan inte få nog av dom filmerna ;0) Sov sen kvar hela natten på soffan, har mer eller mindre legat hela dagen. När värken blev för outhärdlig så flyttade jag mig till sängen, lag mig på spikmattan 1 tim, somnade & nu är den värsta värken borta.. :0)

Nu är klockan matdags, men vet inte vad jag ska äta??? Det är inte roligt att laga mat till sig själv.. Gillar annars matlagning, men tror inte det är många som gillar att laga en middag till sig själv för att sen äta den själv..?
Men äta måste jag vilket fall som helst, så får koka ihop något..

Vad ska ni hitta på ikväll?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0