Dagen efter...

Var det idag & det minst sagt kändes!

Segt & tungt var det att masa sig upp igen. Efter frukosten var jag något mer på banan. Med Ruedee här så blir det ingen vila, passar på att få hjälp av en som gillar att hålla igång ;)
Jättedisken avverkade hon medans jag strök panelgardinerna till köket. Det var några veckor sen gardinerna togs ner, så det var dax!

Fyllde på med en fika på det med lite ananaspaj..

Sen avslutade vi det i trädgården som inte vart klart igår, rensa klart mellan plattorna, ställa krukor på plats, kratta lite till & så gräs.  När Ruedee skulle sopa så  hon dyker en padda upp! Hon skriker, ja skriker & barnen hoppar av nyfikenhet.  Dom vart sysselsatta en lång stund. Jag hatar paddor!! Sen en händelse sen jag var liten..

Skulle gå ut en morgon kanske 4-5 år, sätter på mig stövlarna & SKRIKER RAKT UT! Mamma & syskonen kommer, till saken hör att stövlarna stått ute på altanen under natten & där vi bodde fanns det gott om paddor! Så när vi vände på stöveln så ramlar en PADDA UT!!! Ja & resten vet ni...

Är sååå nöjd med dagen! Det är mycket fint, så nu kan jag koppla av & slipper tänka på att min trädgård förfaller tack vare Ruedee & hennes barn.

Nu sitter jag i soffan, återhämtar mig efter allt roligt som har hänt. Har gjort en inpackning i håret, som doftar ljuvligt nu, är underbart lent & glansigt...

Inväntar nu finalen i körslaget på soffan, med ljus, lite gott & mys tillsammans med djuren...
Dom jag tippade efter första gången står idag i final & vet inte om ni kommer ihåg? Men jag håller på Picasso! ;)
Vem håller ni på?





Kommentarer
Postat av: sussi

wiii Padda..Huvva..ryser härligt med en trädgård! måste vara skönt att få titta på den sen när den är klar och bara koppla av!

2010-05-05 @ 00:29:16
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0