Tillbaka till vardagen..

Var alldeles för trött när jag kom hem igår för att blogga...

Kunde som planerat igår ta mig iväg på den sista bandy matchen i serien. Hundarna var kvar hemma hos Ruedee. Så dom fick en riktigt lågpromenad medans jag tittade på matchen. Det vart en större förlust, så tyckte synd om dom. Men som vanligt storspelade min bror Erik i mål. Jonas stod på sidan¨av, efter att han fick OP efter smällen han fick av bollen för ett par veckor sen. Kindbenet hade gått av!

Men nu är han OP, benet tillrätta lagt & det läker. Men sjukskriven så klart.

Var också kvar ½ B-lags matchen. Men sen orkade jag inte längre, men mycket nöjd att få träffa folk, få frisk luft så gick jag hem med en vinst. Ja, jag vann på entré biljetten :)
500 kr på XL bygg. Så nu kan jag köpa mig en liten skruvdragare eller något. SUPER!

När jag sen skulle hämta Bazze & Nellie så lånade jag Ruedee`s säng för en power nap. Men inte nog med det så bjöd hon på middag innan jag åkte hem. Thaimat! Mycket gott! TACK!!!

Sen resten av kvällen tillbringade jag på soffan framför den mest spännande hockeymatchen! OS finalen mellan USA & Kanada. Var det någon annan som såg den?
Om inte så missade ni något kan jag säga, det var mer än något allt annat!! Satt på nålar, hoppade upp & ner & höll andan!
Höll på the underdogs USA ett uttryck som man använder. För att för många var det givet att Kanada skulle vinna, så därför.

Jag såg sen på slut ceremonin för OS oxå, så lag mig inte i sängen förns 05.30. Somnade ca ½ timmen senare. Vaknade av en telefon försäljare som upptäcker att han väckt mig, men ber inte om ursäkt då utan frågar om han får störa mig en minut? NEJ!!!!
Låt mig vara!!!

Sen vaknade jag en ½ timme senare, ja i alla fall vad jag trodde...
Det var Laila, frågade henne vad klockan var yrvaken som jag var?.. 15.15 hade den hunnit blivit =O Ooopps!
Ja, ja det var ju bara 9 timmars sömn totalt så så farligt var det inte som det kanske låter.

Men nu efter dessa 17 dagarna utav ett mycket spännande OS så är det slut :(
Så nu är det roliga slut, tillbaka till vardagen. Känns tråkigt & tomt, men någon gång måste det ju ta slut. Får vänta 4 år nu tills nästa gång. Ska försöka vända tillbaka dygnet nu.
Vi får se hur det går.. Men kanske kan komma tillbaka till mina blogg rutiner också.


Idag har jag hållit mig inne. Bäddat rent i sängen, så mysigt. Så längtar tills jag får krypa ner under mina fluffiga duntäcken ;)

Nu sitter jag i soffan & myser, med ljusen tända, en kopp te, medans stormen härjar på utsidan. Kan inte ens se ut längre då fönstrena är täckta av snö. Men det gör inget, för tycker det är vackert, när lampan lyser på dom utifrån. Ser ut som jag har sprejat dom med snösprej.

GOD NATT!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0