Ser inte så bra ut!

Nu ska jag snart sova, men tänkte att jag skulle skriva lite här innan.

Min dag började inte någe vidare & har fortsatt så..
Tog fram mina pärlor på em, satte mig ute i solen för att tänka på något annat.. Det tycker jag är roligt att få skapa, något man kan sätta sin egen stil på.

Jag bestämde mig för att orka med skol avslutningen, jag tog mig dit. Men efter jag lämnat av hundarna hos min vän Jennifer så upptäckte jag att jag sträckt en muskel. Så har nu mycket svårt med vissa rörelser! Det är vänster sida, under revbenen...

När jag kom hem, sitter i soffan upptäcker jag att ena stygnet lossnade. Då känner jag på dom andra & det händer samma med dom. Men det är bara det att då upptäcker jag en glipa i ärret som är störst under naveln. Det är redan sen innan en rodnad & gör ont pga av att jag inte tål några plåster. Så nu en glipa i det största ärret, det vätskas ur ett av dom andra & det är rött. Inte bra!

Har pratat med våran sjuksyster i familjen, så har tejpat det själv nu med Steri-Strip, som jag för övrigt inte tål. Men vad har jag för val..? Hon ska titta på det imorgon & göra det bättre & sen lägga ett spritomslag.

FAN! Ville ha ett fint ärr, men det känns som att det finns en risk för att det inte blir det nu... Det ser inte så bra ut...

Det är ett helsike när man inte tål några plåster!.. Det är alltså inget som fungerar! Men det som är bäst av alla är det genomskinliga.

Min kamera har i alla fall kommit, så hoppas att jag kan få hämta den imorgon...! =0)
Men först Sofias skol avslutning. Det är 2 av mina kusiner & ett "bonus syskon" till mig också, alla på samma skola.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0