Skog, snö, hästdoft, överlyckliga hundar, livet!

Nu idag var jag så klart & som väntat väldigt trött...

Väcktes på morgonen som vanligt, men somnade om igen i soffan, vaknade till liv igen strax före 14.. Då kunde ja sätta mig upp i alla fall, tog en latte & ett äpple för att vakna till liv. 

Efter messade jag pappa om skjuts. Han kom 1 timme senare, vi åkte till stallet. Där i lugn & ro mockade jag det lilla som var i Tempus box. Sen när jag vilat en stund bestämde ja mig för att ta en liten skritt tur. Va ju så länge sen nu, även om jag inte var riktigt ok i kroppen för en tur så när är jag det nu för tiden?... Mycket skönt var det att komma ut & inte för kallt.

Fick sällskap av Lisa, vi skritta ut i skogen i den djupa snön, Bazze & Nellie hängde med på sidan.. Dom älskar det! När vi kom tillbaka var det mörkt ute... Vi släppte ut hästarna & gick sen för att dricka en kopp kaffe..

Det är så avkopplande där, som ja sagt tidigare så glömmer man tid & rum vilket är mycket skönt. För man lever så mycket efter klockan hela tiden... Men inte där. 

Nu ikväll har jag BARA legat på soffan & slöat! Min kropp behöver det nu & inget annat. Får se om jag kan röra mig i morgon?... Tveksamt! Har tagit en varm dusch nu, bra för musklerna. Men det känns bra nu i ryggen!


Kommentarer
Postat av: litentanta

Ååååååh vad jag saknar hästarna när jag läser det här, en verklig lisa för själen att just vara ute och skritta i lugn och ro!



Jag saknar tom stunderna i stallet med mockning och sopning, finns så mycket meditativt i hela situationen i ett stall ju. Tids nog, när dottern blivit stor och flyttat hemifrån på riktigt och jag är mer kontrollerad i min ep ska jag banne mig försöka mig på att hitta tillbaka till hästarna igen, törs inte förräns då...



Dottern är ju hyperallergisk och jag kan heller inte tänka mig nåt mer läskigt än att krampa vare sig det är på hästryggen eller inne i en box med hästen där.... Skulle kunna gå hur snett som helst ju :-(



Ta hand om dig och njut av de stunder när allt känns ok, kramen, och jo, nu är äntligen mailet skickat :-)

2010-01-21 @ 13:16:32
URL: http://litentanta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0