Då man vill somna & vakna dagen efter...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om i dag?...

Jag har haft en sån där dag igen då man inte har någon energi, kan sova hur mycket som helst, ont, huvudvärken ligger på lur... Ja etc...

Så har inte gjort mycket som ni kanske förstår... Jag fick lite energi på kvällen så jag kunde laga mig middag & tillochmed en efterrätt :D Mycket gott blev det!

Men en sådan dag som denna vill man bara somna om & vakna dagen efter...

Höll inte på att få somna igår heller, kl var 01.30 så man var inte på bästa humöret & inte det bästa tålamodet. Då hör Bazze något som inte jag kan höra på utsidan & han ligger i hallen & ja vad ska jag säga, han skäller inte riktigt, morrar inte utan det är något mitt emellan. Boff boff låter det.. Invecklat blev det, men om jag ska försöka göra en bild så ni kan förstå.

Vilket fall gör det att jag inte kan sova. Man vill ju inte att han väcker grannarna heller eftersom jag bor i radhus. Han håller på till klockan slår 02.30... Sen tystnade han äntligen & körde inte igång igen förns klockan var 8.30... :D

Ja nu vart det mycket blä, blä, bla bla... Men det kanske är bättre i morgon...

Förresten, det är ju ganska kallt ute, så det blir ju kallare inne då oxå. Så jag har legat under täcket för att hålla värmen. Är det likadant hos er?

Sov gott så höres vi ♥


Kommentarer
Postat av: sussi

sv

Dan Brown skriver triller. Hans figur är en professor som ska lösa olika symboliska gåtor. Väldig nervkittlande och allt han skriver om finns i verklitenheten frimurarna, ställena osv. De jag har läst är I cirkelns mitt, Davici koden, Änglar och Demoner och nu Den förlorade symbolen.



Du vore kontakta AT den dagen du orka så du kan få din bostad anpassad. Bara de gör att man klara vardagen bättre. Fast som jag ja tjurade i flera år innan jag bytte bil. Hade en 740 och de var för stort för mig att backa och parkera. Men i somras vart de en liten golf. Kännas rätt bra nu ha en bil man klara köra lite mera. Jag somnar ju till ljudbok! Förra boken häll jag på ed i 3 månader :)



När jag läser reglera så fattar jag de som om man inte har varit sjukskriva på 87 dagar (Eller hur många de var) så får man börja en ny sjukperiod. nåja..De jag måste få göra innan jag börja jobba är ju bli utredd..Men men..De ju ett tag till nu sitter jag i min livbåt :) Ni har de verkligen tufft!!!!

kram

2010-01-10 @ 17:49:15
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/
Postat av: sussi

vi har jättekallt inne! Jag måste ringa Lulebo för de dra genom fönsterna. Tro de påverkar mer min smärta med och jag har inte tid med skov!



fungerar Theralen bra? Jag har stlinoc men de bara de när de börja gå ur kroppen efter ca 4 H så vaknar jag pigg som en mört! De höjde från 5 mg till 10 men de vart ingen skillnad. Så de känns ofta de lika vara vaken tills man somna. Tar ju även tryptisol 25 mg till natten för smärtan och första året sov jag på de men inte mera :(

2010-01-10 @ 17:55:18
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0