Vad är det för bula?

Förutom allt som händer under OS så värker kroppen..

Den flyttar sig under dagen, ryggen, ländryggen, tummen, knäna etc.. Febern har kommit tillbaka & jag har sovit större deln av dagen. Så det är bara att ligga kvar på soffan, försöker sitta upp emellanåt.

Jag har troligtvis fått en bristning i en muskel. Det är en svullnad som en golfboll i omkrets men inte så "utstående". Det syns & känns, sitter i höjd med äggstockarna på höger sida. Upptäckte det i fredags, har kollat med sjukvårdsupplysningen, men det är inte akut. Så får kolla upp det närmare när jag ska till min husläkare på torsdag.

Mest troligt som sagt att det är en muskelbristning, det sitter så pass ytligt. Har även haft känningar på vänster sida, så är rädd att det blir samma sak där. Vet inte hur det ha kommit upp, men det kan ha kommit av en överansträgning, eller att man har gjort något tungt lyft?.. Man kan nog spekulera i det hur mycket som helst. Det har väl med bindväven att göra då den inte är så stark?..

Men tänkte att det är kanske någon av er andra med EDS som upplevt något liknande?

Tummen är något bättre nu när jag smort den med voltaren gel & haft den lindad. Då jag inte har någon ortos för tummen. Blir väl att skaffa det. Men har lindat den då för att avlasta den. Det går bra så länge jag inte använder eller belastar den så mycet ;)
Så att sitta vid datorn är ingen hit.. :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0