Det finns snälla människor

I morse vaknade jag först vi d 04.39, sen vid 04.15, nästa gång jag vaknade var när hundarna ville ut kl ca 8, somnade om igen vaknade igen av telefonen denna gång klockan 08.29!

Kändes som en hopplös morgon!
Men när telefonen ringde var det sjuksyster ifrån vårdcentralen som jag har pratat med nu 2 gånger för att få boka en tid hos min läkare. Vilket jag för övrigt har försökt göra sen i okt-nov!! Är på tiden nu att det blir min tur!

Men hon tyckte synd om mig för att det strulat så. För har inte min läkaren varit på semester, så håller dom på att lägga om bokningssystemet, eller så går det inte att boka för det är fullt eller så har det varit så nu att dom släpper tider för en vecka i taget på torsdagar. Men då måste man ringa mellan 8.15-8.30 sen är dom slut!

Så ni kan ju tänka er hur lätt det har varit.. NOT!

Men nu i alla fall så kom hon till jobbet (sjuksyster), det fanns en tid kvar & hon hade lovat att kolla åt mig. Så då var hon mycket snäll & tog den tiden till mig. Så nu har jag en tid om 2 veckor. Men de var bara det att det som fanns var första tiden på morgonen 8.15. Vilket innebär trubbel för mig, eftersom det tar sådan tid att komma igång. Men behöver mitt sjukintyg!

Som jag berättade tyckte hon på AF att jag skulle ha ett sjukintyg trots att jag ingår i arbetslivs introduktionsprogrammet. Eftersom det är bara reglerna som säger att jag inte får vara sjukriven inte vad min läkare tycker. Det är fler som har det & hon tror att det kan underlätta för mig senare om jag haft en sjukskrivning i botten hela tiden.

Så det ska jag be om, får se vad hon säger. Sen är det nya recept, mitt P-tillstånd har det blivit strul med. Ja det är en hel del, men vi brukar inte hinna med allt pga av korta tiden. Så det får bli det viktigaste.

Får skriva en lapp så man kommer ihåg, för minnet är ju som det är. Inte till att lite på alltså.


Nu blir det sängen nästa!


Kommentarer
Postat av: Sussi

nu kommer hurtig kärringen! Se de "positiva" i att du fick de den tiden på morgon då du har svårt att komma i gång. Bara du tar dig dit sen gör väl läkaren med en notering i journal och intyg i vilket skick du är på besöket? Håller tummarna de går bra för dig KRAM

2010-02-05 @ 16:34:40
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0