Vad blev det av denna dag?..

Hade plan på att ta det lugnt idag, men när man bor i ett radhus så finns det alltid massa måsten. & när tillfället ges så måste man ta det!

Har lyckats klippa den större delen av gräset på framsidan idag. Men det var sjukt jobbigt! Många pauser blev det... Men mycket skönt att slippa ha det hänga över sig! Det
den lilla biten som är kvar den tar jag nästa gång jag orkar. För övrigt känns det bara som om bara dagen har gått. Bara skit har det varit på TV! Fick se någon repris från fångarna på fortet som jag missat.

Har pysslat lite, så kul! Har gjort en ny typ av örhänge. Mycket pilligt! Så tänkte att jag bara gör ett i taget, men det var så roligt så jag gjorde 2 par. Men nu har jag mycket ont efter det också! Tror ni jag hade mina handledsortoser på mig!? Nej! Får skylla mig själv! Man tror inte att det ska bli så farligt... Men är så stolt över dom! Lägger ut bilder sen, så ni får se..

Nu ska jag försöka göra mig i ordning för sängen. Har somnat 2 nätter i rad nu på soffan helt slut & vill INTE göra det igen! Imorgon är det en ny vecka med nya möjligheter..




Kommentarer
Postat av: Renée

Bra att du pausar emellan gräsklippandet! Inte bra att köra på som en galning...

Ha det bäst!

2010-08-30 @ 10:58:00
URL: http://www.vimsigamamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0