En skön promenad i friska luften & alltid lite som händer på vägen...

Tog mig ut på en promenad även idag, känner att jag inte är riktigt frisk ännnu. Men det var ändå skönt att komma ut. Det var kallt ute idag, men friskt. Hundarana var positiva som vanligt & framåt, det gör det hela lite lättre för än själv oxå.

När jag har bara kommit en bit hemmifrån står en polisbil. Dom står utanför bilen & tittar på något. När jag paserar så hälsar jag & då frågar dom om jag känner igen moppen som står där. Men det gjorde jag tyvärr inte. Sa att den inte stod där igår, då talade dom om att den hade legat i diket & dom hade släpat upp den.

Nellie vart rädd för en vägskylt som stod i vägkanten. Men när jag hade visat henne den & fick nosa på den så var det lugnt... Vet inte om hon trodde att den skulle anfalla den?! ;) Men det är ju så med djur att när det inte normalt står där så tycker dom att det är mycket läskigt! Men lätt att lösa, om man har rätt indställning.

Vi var ute i 45 min, lite för länge för min del. Det vari ntemeningen att det skulle bli så långt.. Sista biten hem så gick det segt & gjorde mycket ont i bäckenet. Skönt att komma in & vila.. Nu ligger även hundarna & sover..




Kommentarer
Postat av: Peter A........

Men Snutt då...Du får ta det lite lungt så du inte blir jättedålig...Då skulle jag bli lite ledsen min Vän...sköt om dig nuuu...;)

2009-09-11 @ 01:36:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0