Soft dag...

Tidig morgon idag... & desto mindre sömn!! Snarare ingen alls :S

Men tog mig upp ändå för att ja skulle träffa R idag. Istället för att gå på ett fika kom hon hem till mig. Så vi tog en lång fika, utan att störas av någonting. Kunde bara ta det lugnt, vilket är ovanligt för ofta är man på språng... Men inte idag :D Skit väder var det ute, så man hade ingen vidare lust att ta sig ut! Det öste ner både regn, snö & hagel! Men så klarnade det upp & ja föreslog att vi skulle ta en promenad i alla fall. När vi väl kom ut så ändrades väderleken fort! Det började vräka ner igen, men vi vände inte utan tog en sväng i alla fall. Har man hund så har man.


Jag & hundarna i det underbara Svenska höstvädret...

Mycket blöta vart vi! Ja frös inte, men dyblöt om byxorna. R var desto kallare, så in & värma upp oss igen innan det var dax för henne att åka.

Vi pratade om att göra en utflyt till helgen. Men inget spikat än så vi får se...

Ja kunde ta det lugnt resten av dagen, kollade en film. Sen lagade jag mat :D Har inte ätit lagad mat sen i torsdag... Oops.. Men har ju inte haft någon aptit så de är som det är..

Tänkte gå å lägga mig i tid för en gång skull. Det vart ju inte någon sömn förra natten, inte kunnat sova något under dagen, så kan minst sagt behöva det!

GOD NATT & SOV GOTT!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0