Malou efter Tio handlar idag om bloggar

Sitter å tittar på Malou efter Tio

Idag handlar det om bloggar, tycker det är intressant eftersom jag bloggar själv. Dom har tagit dit ett par st kända bloggare sen även andra gäster som hon diskuterar vad de anser & tycker om bloggar/bloggare. Dom disskuterar bla hur vissa kastar skit på varandra & är hatiska. Vissa har bloggkrig! Tycker det är för jävligt att man kan kasta skit på varandra vi nätet.

Jag har fått vissa spydiga kommentarer, tycker inte det är rättvist!

Jag gör detta för att få ventilera mig, men även en chans att diskutera med andra. Sen har jag ju en kronisk medfödd sjukdom som är rätt jobbig att leva med. Då detta är ett sätt att dela med sig till andra hur jag har det & kanske andra kan känna igen sig.

Det var därför jag kom in på det överhuvudtaget från början. Jag var ute på nätet & sökte info om EDS då var det några bloggar som jag hittade. Då tyckte jag det var väldigt skönt att kunna få kontakt med andra människor med samma bekymmer & få tips & råd. Sen när jag hade fått min diagnos så började jag blogga, som sagt mest för min egen del. Men eftersom det finns på nätet då kan vem som helst läsa det. & meningen med det är att om det är någon som kanske har samma sjukdom som jag kunna tipsa dom, ge stöd etc... Sen berättar jag mycket om min vardag & mina intressen... Så man får ju även läsare som delar dessa intressen med mig. Tycker att det är inspirerade att blogga & jag utvecklas som människa. Har alltid skrivit dagbok, så detta är något liknande. Men det är klart delar ju inte med mig av det mest privata. Med respekt mot andra människor & mot mig själv.

Så som läsare kan man följa mitt liv, min vardag, hur det är att leva med EDS & det som faller mig in för dagen. 
För även om jag skriver om min sjukdom så är jag inte min sjukdom.

Hoppas att kunna insperera andra människor.


Kommentarer
Postat av: Katta

Det finns alltid folk som ska gnälla.

Jag startade min blogg bla för att kunna skriva av mig. Jag har ju samma sjukdom som du. Att skriva dagbok går inte längre eftersom mina händer inte kan skriva med penna. I bloggen väljer jag vad jag vill lägga ut. Jag lägger inte ut allt. Den som läser får sen välja om den vill läsa eller inte. Det är upp till den personen.

Tycker du ska skita i idiotiska kopmmentarer och göra vad du känner är rätt för dig. För det kan ingen annan göra.

Kram!

2009-11-12 @ 18:30:58
URL: http://www.kattarina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0