Orkat lite mer idag..

Har haft en bättre dag idag än på länge!

Eftersom farmor har legat sjuk & inte kunnat hjälpa mig med gardinerna & fönstren än så gjorde jag det själv idag. Fast det får vara smutsiga fönster i år... Men nu sitter det julgardiner i köket åtminstånde. Satte på Jill Johnssons julskiva så det vart lite julstämning.. Man vill ju ha lite mysigt när man håller på & få den rätta känslan. 

Gardinerna i vardagsrummet blir en annan dag.
Av någon anledning så har julstjärnan sagt upp sig?! Vet inte vad som har hänt, har inga extra lampor hemma. Så får titta på det till helgen kanske...

Annars har jag bara tagit en slappdag, eftersom jag har varit ute å farit så mycket nu. Så var jag väldigt trött i kroppen, så efter jag klivit upp somnade jag om igen på soffan.. Vaknade igen efter lunch, men då desto piggare...

Var ut i förrådet för att leta fram ljusslingan, men den jag hittade fungerar inte! Och vet inte vart den andra har gömt sig?! Så vet inte vart jag ska leta nu efter den.. Den kanske dyker upp rätt var det är.


Utanför köksfönstret, så vackert med frosten..



Hur går det för er med julpysslet?


Kommentarer
Postat av: sussi

Dottra tog fram julsaker..Inga julgardiner uppe och förnstrena oputsade..W ii..De ett framsteg för mig som vart pedant..Känns skönt att inte reta sig på dem :)

2009-12-04 @ 13:39:29
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0