Julafton hos mamma, annan dagsbandy & middag hos moster med TJOCKA släkten...

Är helt slut, vet inte just nu ens hur jag stavar mitt namn pga av tröttheten & värken!

Så börjar med att be om ursäkt för stavfel & konstiga meningar. Men hoppas ni förstår vad jag menar, det är väl det viktigaste.

Jag har varit hos min ena moster idag på 3 rätters middag.

Juldagen hos mamma
Men igår firade vi jul hos mamma & hennes sambo, det var lugnt, fridfullt, trevligt & roligt! Mysigt när man bara är familjen, det händer ju inte allt för ofta nu för tiden... Vi åt gott, byggde stort pussel tillsammans eller den som kände för att lägga en bit fick.

Öppnade julklappar som tog ca 3 timmar, då vi tar en i taget så att alla ser vad man får. Drack glögg under utdelningen, åt frukt & godis.

När vi var klara med det & tittade igenom julklapparna en gång till, hjälpte Sofia att plocka upp dom ur förpackningar, där dom sitter stenhårt fast! Så avslutade vi kvällen med en skinkmacka & te.

Så när jag kom hem somande jag på soffan så klart!


Bandy
Idag var det först bandy som är tradition på annandagen. Tyvärr vart det inte en derby match i år då dom lagen ligger i olika serier. Men mina 2 bröder spelade. Jonas gjorde 1 mål & Erik gjorde sjukt många snygga räddningar!!! Han var bäst i dag! Utan honom hade det gått ännu mer illa då dom förlorade matchen med 5-6.

Släktträff
Efter det svider jag om på toaletten för att åka vidare hem till moster Lotta där hela tjocka släkten var. Ja nästan i alla fall... Närmare 30 pers & då fattades det ca 10 Pärs. Då har jag inte räknat med mormor & morfar som bor i Spanien.. Så då har ni kanske lite hum om hur stor släkt jag har & detta är BARA på mammas sida! Den är absolut INTE mindre på pappas!

Vi fick mycket god mat, kostade på mig att dricka vinglögg & vin till maten :) Det var en SUPER god efterrätt, cheesecake, med pepparkaksbotten & choklad bitar i toppingen. MUMS!! 

Ja sen ska man hinna mingla runt & prata med dom flesta i alla fall, man ses ju inte så där jätteofta... Så det blir en del man ska hinna ta igen ni vet.. Men vi har alltid MYCKET trevligt & ROLIGT! 

Nu är jag hemma igen, ska hoppa ner i säng bums nu, för mina ögon går i kors! I morgon blir en dag på soffan & BARA vara hemma!

Hoppas ni har haft en bra julhelg oxå? ♥

KRAMIS


Kommentarer
Postat av: EDSmamman

Hej, jag känner mig som en liten nattuggla i dag. Ville kika in och önska dig en god fortsättning och ett gott nytt år! Hoppas att du inte blir alltför slut av all julfirande. Men jag förstår ju hur det är.



Känner mig rätt mör jag med. Jag har varit så trött och nergången i år så jag hann nog aldrig få den där riktiga julstämningen... men nästa år så!!!



Tusen tack för dina kommentarer i min blogg, det värmer att du är inne och läser så ofta. Tack för att du finns och för att du stöttar och kommer med råd.



Kramar i massor / Pia

2009-12-27 @ 02:26:05
URL: http://edsmamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0