Det som jag har befarat i flera år hände idag!!!

Jag vet inte hur mycket jag har tjatat om detta toalock!

Eftersom Tarzan ligger på det, så måste man stänga det efter man varit där. När jag kom hem idag så var jag på toa, blev distraherad, så gick utan att stänga locket. Vet inte hur det gick till, för nu går det bara på rutin att jag gör det. Men som sagt, jag blev distraherad av något som jag inte ens kommer ihåg vad det var!

Så när jag titta på TV hör jag ett ljud som jag inte känner igen. Vilket händer många gånger om dagen. Är det inte Nellie så är det Bazze eller nu Jane. Så när jag närma mig ljudet så är det ifrån toan. Jane är i toaletten!!! Försöker komma upp, men bara halkar på kanten & vattnet stänker! Upp med henne, spola av henne & torka. Hon såg kort ut som en dränkt katt!

Stackars min lilla prinsessa ♥


Tur i oturen att det var jag som glömt & att jag VAR HEMMA! Men det är väl första gången det händer att jag inte stänger locket på alla 4 år jag bott här & haft katt. Ja jag är en sån person som gjort det innan oxå för jag tycker helt enkelt att man gör det bara.

Ja det hände inget allvarligt denna gången & det är jag glad för, skulle inte förlåta mig själv annars! Hon mår bra & det är ingen fara med henne. Hon är inte rädd för toaletten heller, vilket är skönt.


Kommentarer
Postat av: litentanta

påminner mig starkt om när vår lilla hamster fortfarande levde... jag är ju en högkonsument av Treo, jag hade även en ständig följeslagare i tvhörnan..hon fick vara på bordet, var så bökigt i själva soffan då hon bara försvann hela tiden ;-)



tassade ut i köket och hämtade nåt, på bordet stod mitt nyupptappade treo i iskallt vatten-glas och plask hörde jag... när jag kommer ut i vardagsrummet igen ser jag en väldigt blöt, och väldigt kall liten sibirisk hamster fast i ett glas med treo?! ( o dottern har hela tiden påstått att ska man avliva en hamster är det bara att lägga den i vatten...)



Hon överlevde ivf händelsen, lärde sig inte ett dyft utan jag fick fortsätta att vakta glas efterår också :-D

2009-12-10 @ 23:46:36
URL: http://litentanta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0