Storstädning

Dags att storstäda inne, vi har börjat med köket. Rensat kökssoffan på gardiner och dukar, vad ska vi behålla och vad ska säljas eventuellt skänkas bort. Flera av skåpluckor hade skruvarna lossnat på, nu är dom på plats igen och luckorna hänger inte på trekvart.
 
Påsken städas bort, ja jag vet att det är sent, men vem har sagt att det måste göras en viss dag. Jag tar bort den idag, har inte haft ork eller lust innan. Det har inte varit överdrivet mycket saker heller, någon duk, påskris med fjädrar och fjärliar i. Det blir lätt så för oss när jag inte orkar och Jonne kommer hem sent i veckorna så görs bara det mest akuta som dammsugning, bädda rent sängen, badrum och skura golven, resten kommer efter. Önskan är att hitta någon städfirma som kan hjälpa oss varannan vecka med storstädning och vi underhåller emellan, eftersom jag blev nekad hemtjänst nu när jag är sambo.
 
Vi hann med mycket mer än vad jag trott idag, köket är så gott som klart, lite plock kvar. Vardagsrummet är klart, dynornas överdrag i soffan ska tvättas nu bara. Skön känsla när det blivit gjort! Sätta sig i soffan ikväll och titta på hockey VM känns lättare. Hundarna sover, dom har fått en ny bädd i vardagsrummet, som jag gjort utav en bäddmadrass. Vek  den på mitten, vaxduk runt om och överst ett påslakan. Enkelt, mjukt och skönt för hundarna, lite större så dom får plats  och dom verkar gilla den!
 
Tror att dom har godkänt den, eller!? ;)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0