Färgglatt och lite mer ombonat ute

Jonne bjöd mig på en massage idag, välbehövligt! Nackspärren var på väg komma tillbaks, hoppas den är bortmotad nu! Det var en mjuk, lugn och skön massage. Precis vad jag behövde!
 
Vi passade på vara ute i det fina vädret, Jonne klippte gräset, jag planterade blommor. Sommar, bar endast en tunn klänning! Mina penséer hade kommit upp så pass nu att jag kunde plantera dom i krukorna ute. Extra kul när jag odlat dom själv. Blev genast mer färgglatt och ombonat.
 
 
 
Har några kvar, men har inte bestämt vart jag ska ha dom ännu. Vi köpte hem mer jord idag, både till blommor ute, inne, toppdress till några hål i gräsmattan och eko jord till en ny pallkrage jag ska sätta mer vitlök och salladslök i. Köpte också myrdosor som jag ska lägga i en av min lådor som jag odlar i. Där har jag fått röda små myror som bygger bo, eftersom jag ska odla där kan jag inte använda myrr. Därför vattnar jag nu och lägger dit dosor, hoppas på så sätt bli av med dom.
 
Ska försöka hinna med allt innan min OP,  är bestämt den 3 juni. Då läggs jag in på morgonen och förhoppningsvis kommer jag hem samma dag. Hitintills har jag fått stanna kvar pga. mycket smärta efter mina OP! Hoppas det är annorlunda den här gången.
 
Vet inte hur mycket jag kan göra närmaste tiden efter och med en arm, därför försöker jag få så mycket som möjligt klart innan nu! Bockar av på min lista ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0