Jazzfestival

Något som är nytt för mig, har inga speciella kopplingar till musiken. Jag och Jonne blev medbjudna idag, vilket vi tyckte kunde vara kul.
 
Vi tog oss in till staden precis innan lunchtid, möttes på torget där musikerna spelade. Sen bar det av i en parad genom staden. Jag satt mest i rullstolen för kunna spara på mina krafter. Det var en härlig stämning och musiken var medryckande. Slutpunkten var på kulturscenen i stadens park, där anslöt fler musiker och det blev en folkfest.
 
Efter ha lyssnat ett stund på musiken från scenen, tog vi en promenad bort till restauragen. Där skulle vi avnjuta en lunch tillsammans i ett sällskap på 10 personer. Den ligger alldeles vid havet och viken som leder in till stadskärnan. Tyvärr tillät inte vädret att vi satt ute, men allt kan man inte få. Under måltiden var det inte mycket gick rätt, med ny ägare, ny personal och mycket folk gjorde det svårt för personalen att få ihop det. Först tog det lång tid innan vi fick in menyerna (efter 30 min), när vi sen fått beställa maten kom bongen bort, 2 av 10 personer vid vårat bord fick mat som skulle ha varit till ett annat sällskap. När vi väl fick in maten (efter 1tim och 15 min) var det kanske inte riktigt efter förväntningarna. Vi hade roligt åt det hela, goda  och många skratt åt allt tokigt som hände. Vi hade kunnat sura ihop, låta det förstöra hela lunchen, istället skojade vi till det och skrattade. En lunch vi inte glömmer. Tack alla för att vi fick vara med er idag, vi hade skoj!
 
 
Med feber efter den långa dagen har jag tagit en tidig kväll, kroppen orkar inte mera. Lite lätt överansträngd, men inte så att jag ångrar något.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0