Tayla fick häla på i stallet och besök i blåbärsskogen

Dålig rutin på mina blogginlägg nu ett tag. Dagarna bara förvinner bort och orken räcker inte till för att skriva.
 
Allt är förhållandevis bra med mig och med alla djuren. Ligger i sängen och lyssnar till regnet som faller ner, ett efterlängtat regn, träden, gräset, naturen skriker just nu efter vatten. Jonne har lyckats varit ledig två dagar, han har spolat rent altan, staket och lite annat med högtryckstvätten. Det var hemskt skitigt innan, nu ser det betydligt bättre ut och kanske kan vi få altanen oljad också innan sommaren är slut. Jag och hundarna har gjort honom sällskap och njutit av det vackra sommarvädret.
 
Idag var jag förbi stallet en sväng och sa hej, pratade lite om vad som hänt sen sist. Tayla fick följa med och tyckte allt var spännande att nosa på. Hundarna har inte varit med mig särskilt många gånger till stallet efter jag flyttade hästen, förr var dom jämt med. Där jag har hästen nu har det inte varit lika passande. Dom får desto mer av annat istället, tomten vi har nu är avsevärt mycket större än till radhuset jag bodde i t.ex. det finns mycket yta att umgås och springa på.
 
 
 
Häromdagen kom vi ut en sväng i skogen och plockade blåbär, har hittat ett bra ställe som är intill skogsvägen som bara är att stanna till vid. Nellie var som vanligt mer i/under än ovanför.
.
 
 Bazze däremot vill gärna sitta och spana.
 
 
 
Kan inte gå så långt ännu utan få riktigt ont i den vrickade foten och utan den svullnar. Stödjer på foten, använder den så mycket jag kan, men promenader är svårt just nu. Axeln går det sakta men säkert framåt med, har mitt lilla program jag ska träna upp rörlighet och så smått styrka (snart). Kämpar på helt enkelt!
 
Måste ta nya bilder och visa hur mina tomatplantor och gurkplantor växer, kan nästan se det med blotta ögat. Jätteroligt! Tittar till dom varje dag, vattnar och väntar på dom ska gå i blom. Har en hel del tomatplantor jag skulle behöva bli av med, som jag inte kan ta hand om, dom är helt enkelt för många! Får se om det är någon som kan tänka sig ta över några?
 
Hoppas allt är bra hos dig er!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0