En helg fylld av roliga händelser!

Förlåt att det har varit så tyst här. Det har varit fullt upp!
 
I fredags var önskan att Jonne skulle kunna vara ledig, men så blev inte fallet han var tvungen att jobba. Jag var trött efter dagen/dagarna innan och allt tog väldigt lång tid! Därför blev det inte så mycket gjort, men en sak fick jag till. En av våra vänner flyttade i lördags långt bort och vi ville visa våran uppskattning för den hjälp vi fått med djuren och dessutom hade hon fyllt år. Jag tog som ni vet bilder på en häst, det var ägaren till hästen och samma tjej som skulle flytta. Jag gjorde helt enkelt ett collage till henne på hästen och henne själv som ett roligt minne. Hon blev jätteglad för presenten. I samband med då vi lämnade över presenten blev vi inbjudna på avskedsfesten för henne. Vi tackade ja, åkte hem åt middag, rastade hundarna och sen tillbaka.
 
Det blev en roligt kväll, många skratt och party. Några nya ansikten och flera bekanta. Vi fick chansen att säga hejdå ordentligt, inte för att hon inte kommer "hem" igen, men ni förstår vad jag menar. Kvällen blev lång och kände efter 12 (kl24) slaget att kroppen började säga ifrån, men rycktes med i den goda stämningen vilket gjorde det svårt att lämna. Vi var hemma igen vid 3 snåret på natten/morgonen. Helt slut båda två somnade vi bums. Med många goda minnen från kvällen.
 
Lördag
Dagen efter blev en mardröm för mig, vaknade med migrän! Försökte stiga upp på förmiddagen, men gick ganska snart och lag mig igen. Vid 14 tiden skulle jag göra ett nytt försök, det slutade med att jag kräktes av migränanfallet. Det var inte mycket mer att göra än att lägga mig igen. Låg och vred mig i sängen av smärtor, försökte sova, det var svårt! Jonne var in emellanåt med nya mjölpåsar (som legat i frysen så dom var kalla!) för att kyla ner huvudet och på så sätt lindra smärtan. Klockan 21 klev jag upp, kunde få i mig lite flingor och mjölk kändes lite bättre och kunde ta mig igenom en film tillsammans ned Jonne. Det var min lördag!
 
Söndag
En av Jonnes vänner kom på besök hem till oss, har hört om henne i alla år men inte fått möjligheten och det att stämma så vi kunnat ses. Han är dessutom gudfar till en av hennes döttrar, så det finns en större anledning att hålla kontakten och ses. Vi hade jättetrevligt, pratade om deras minnen, vad som hänt, hon och jag fick chansen att lära känna varandra lite. Bjöd henne på lunch och efterrätt innan det var dags att ge oss av. Vi hade nämligen bjudit in oss till våra vänner vi inte sett på mycket länge. Råkade va så att hon som var hos oss bor i närheten av dom, därför fick hon skjuts enda hem och vi åkte vidare en liten bit till. Klockan hade dragit iväg på tiden därför blev vi bjudna på middag. Vi gjorde inget speciellt mer än att umgås, ha trevligt, skratta och må bra. När klockan började närma sig midnatt var det dags att vända hem, det tar ca 1½tim med bil hem.
 
Det har hänt en hel del, vilket är väldigt roligt! Har njutit till fullo och känner att på dom här senaste dagarna har gjort en hel del. Min önskan var att träffa folk och det fick jag med råge! :D
 
Nu behöver jag ett par dagar till återhämtning, sen är jag på banan igen! ;)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0