Fått tid (energi) över till mig själv!

Vill försöka lägga tid på mina vänner nu när jag har en medryttare till Tempus. När jag inte orkar allt måste jag prioritera, energin räcker ofta inte till att umgås med vännerna. Nu när Ida rider Tempus ca 3 gånger i veckan får jag helt plötsligt energi över till mig själv.
 
Den här veckan har jag träffat min vän Jennifer, vet inte hur länge sen det var? Hon kom hit med barnen i tisdags, vi åt lunch, fikade och njöt av fina vädret. Hennes son gillar att arbeta med jord, spade och allt där till, han hade arbetskläderna på, vilket passade bra när Jonne var hemma. Dom kunde hjälpas åt i trädgården, fylla igen gropar. Medans jag och Jennifer samtala om annat.
 
Igår när jag var på väg hem från min sjukgymnast stannade jag till hos några vänner till oss. Var tänkt att ta en fika och småprata lite. Jag blev kvar där i 4 timmar! Vi hade mycket trevligt och tiden rann iväg.
 
Känns mycket skönt att få lägga lite tid på mig själv!
 
Idag känner jag bara för ta det lugnt, ha det tyst runt omkring mig och göra saker som jag mår bra av på annat sätt.. I morse hade vi utsläppet av hästarna, jag var alldeles för trött för att kliva upp! När jag väl är på plats i stallet finns det inget mysigare än när solen skiner, hästarna är glada av att få gå ut, få sin frukost. Myser några minuter innan vi åker hem igen och Jonne lämnar av mig.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0