Lätt att vara efterklok, jag som planerat så bra!!

En annorlunda dag!

Fick ett oväntat besök i morse, Jennifer titta förbi på en kopp te. Trevligt med lite sällskap på morgonen..

Allt gick enligt min plan, jag kom iväg i tid, mycket god tid.

Jag frågade min syster igår om vi skulle äta lunch ihop då jag hade vägarna förbi. Men nu ville hon absolut att jag skulle komma innan! Ok, jag hade ju så gott om tid, de hinner jag. Hade tid för att fixa naglarna kl 12 & kl var nu 11.30, det är inte långt mellan ställena. Jag svänger av, där börjar mina problem. Jag vet inte exakt vart jag ska, inga problem, med en GPS på telefonen. Men varför får jag inte in min position!? Innan jag löser det har det gått 15 min!! Gärnet mot syster, är där 11.57, bråttom!! Stressad, hatar att vara sen & jag kan inte tänka klart, utan jag bara kör. Ringer & talar om att jag blir max 5 min sen! Snurrar runt & inser att jag tappat bort mig, vart är jag!? PANIK!!

Kommer inte ihåg vad gatan heter, vilket håll ska jag åt!? Ringer igen & försöker hitta en adress, inget resultat, bestämmer mig för att åka tillbaka, tillbaka ut på E4, för då vet jag vart jag ska. 40 min senare är jag framme, 40 min sen, genomsvettig, ont i huvudet & skämms för att jag var så sen!

Hon tog emot mig ändå, fixade mina naglar, supernöjd, jag kunde åka tillbaka till syster & äta den tänkta (sena) lunchen, vila lite för att sen vända hemåt igen!

Vad jag har lärt mig är att allt blir dubbelt så mycket värre när man är stressad, så det hjälper inte, stanna upp istället & samla sig är bättre & göra saker & ting metodiskt. Lätt att vara efterklok, som man brukar säga...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0