En vecka som jag helst vill glömma!

Tror att det är tredje dagen nu jag startar datorn för att skriva ett inlägg. Dom andra två gångerna kom jag inte till skott.
 
Pga att jag har haft en jobbig vecka med mycket värk & trötthet. Har inte kommit igång riktigt, trots att jag på något konstigt vis har kännt mig full av energi. Men kroppen har levt ett eget liv som jag inte var med på! Tror att detta utlöstes då jag varit på en födelsedagsmiddag förrförra lördagen hos Jonne´s dotter. Det är ett antal trappor upp till lägenheten (ingen hiss finns), som jag visste skulle bli en utmaning för mig & har därför undviket dom. Men nu fanns det ingen åtrevändo, så tog ett steg i taget i min egen takt.
 
Dagen efter (söndag 17 mars 2013) kom krämporna. Jag låg hela dagen & gjorde ingenting. Dagen därpå var det värre då jag knappt kunde gå, molandevärk i båda låren/vaderna & afruktansvärt öm i benen! Så jag kunde inte nudda någonting & Jonne fick absolut inte vidröra dom då jag skrek rakt ut! Smorde med aloe vera heatlotion, vilket hade effekt i ca 20 min, tog extra smärtis, ett varmt bad etc... Men inget gjorde så att det blev bättre. Detta satt i hela förra veckan!! Trodde att det blev bättre av vila, men inte, blev inte heller av att hålla igång. Så jag fick helt enkelt stå ut med värken & hade större svårigheter att gå än i vanliga fall.
 
Utöver det har mina koter helt börjat leva sitt egna liv i rygg & nacke. Vilket utsöndrar mer värk & trötthet. Dom poppar ut kors & tvärs. Så den lilla ork jag har haft har gått till mig, djuren & sen har jag deckat!!
 
Hoppas denna vecka blir bättre & att jag ska få fira lite påsk till helgen.
 
Det blir inte så mycket pyssel i år, men ett påskägg till yngsta systern & jag har dekorerat en krans. Men har lite som jag gjort sen tidigare som jag tänkte publicera & kanske inspirera er andra att göra lite påskpyssel :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0