Tänk att det ska vara så svårt ibland att få till...

Äntligen fick vi till en storhandling, det har helt enkelt inte blivit av, funnits tid eller ork. Det senaste månaderna har det blivit att vi handlat sporadiskt & mer eller mindre oplanerat.
 
Tycker personligen att det är skönt att storhandla en gång i månaden & där emellan fylla på med färskvaror som frukt, grönsaker & merjeriprodukter. Det vi handla idag klarar vi oss länge på! Samtidigt som vi inte behövde trängas med alla som ska fira midsommar & ska handla inför helgen, allt vårt är klart & vi kan koppla av.
 
Det blev lite gjort inne idag, vädret var mycket konstigt, ena stunden var det sol & nästa stund så öste regnet ner! Det är bra med sådana dagar också, för då slipper jag ha ångets för att det är fint väder när jag ska vara inomhus & pyssla. Nöjd med dagen, även om hälften av det jag planerat blev färdigt.
 
Bilden tog jag på Öland i maj vid Gråborg
 
Nu är det hög tid att lägga sig! Natti natti...

Kommentarer
Postat av: andrea

Ja det bästa man kan göra :) men jag tycker bäst om att handla när det är lite folk :) Öland är vackert :)

Svar: Precis, håller med. Därför handlade vi på kvällen & innan "alla" andra tänker handla inför midsommar. Brukar försöka göra likadant annars också, så jag slipper zick zacka mellan alla människor..Ja visst är det! Har så många fina minnen & vackra bilder då vi besökte ön. Vi vill tillbaka!!
Madeleinelife

2013-06-19 @ 15:05:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0