Smultron till efterrätt



Smultron med vaniljglass & hackad choklad, till efterrätt en sommarkväll! Inte helt fel att kunna gå ut på tomten för att plocka lite smultron till efterrätten, riktigt lyxigt! Fick ihop nästan 2 dl!!

Det börjar bli dax att ge sig ut i blåbärsriset. Såg några idag när jag var ute på promenad med Tempus i eftermiddagssolen. Tycker synd om hästarna för dom stora hästbromsarna. Fick döda några stycken idag under den lilla stunden jag var där. Men Tempus är lite skyddad mot med sitt flugtäcke han bär.

Nya äventyr imorgon!!

Kommentarer
Postat av: andrea

Gott med glass plus hallon :) väldigt lite blåbär i år :( Ja häst bromsar är inte kul på hästar :( Hoppas du får en bra onsdag.

Svar: Ja visst är det! Ja, jag var ute å rekade igår & det var ju inte blåbär i överflöd.. :-(
Tack snälla, hade en toppen dag! Hoppas du har det bra!?
//Madeleine
Madeleinelife

2013-07-17 @ 08:53:33
Postat av: andrea

Var köper man den där akra honungen ? Känner du att det hjälper ? Hur ofta ska man ta det ?

Svar: Honungen kan du hitta i matvarubutiker, AKACIA ska det stå att den innehåller, flytande. Du kan googla på bindväv så ska det stå där om hunung, vitlök & tomater, varför det är bra. Har precis börjat så kan inte svara på det ännu.
Jag tar lite honung på yhogurten varje dag, vet inte om det finns några ordinationer. Ska försöka ta reda på det. Vitlök äter jag ädå nästan varje dag & gillar sallad, så försöker tänka att jag ska äta tomater, även om det inte är min favotir grönsak ;-)
//Madeleine
Madeleinelife

2013-07-17 @ 10:22:00
Postat av: andrea

Oki det ska jag göra :)

2013-07-18 @ 17:48:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0