En sommarkväll med havsutsikt & grillbuffé

Vilken sommar dag!
 
Har njutit hela dagen, lyckades ta mig upp tidigt idag också, vilket var länge sen sist. Det gjorde att jag njuta av solen längre. Tog en lugn förmiddag framför nyhetsmorgon, några nya tips & idéer om vad jag skulle kunna gjuta i betong. Har prövat det vid ett tillfälle & tyckte det var roligt, har en massa idéer om vad jag vill göra. Någon gång ska det bli av.
 
När solen värmde så gott passade jag på att sola lite också innan det blev för varmt på altanen. Har börjat på en ny tavla idag, fick ett ryck & en önskan om att måla har jag haft sedan länge. Har också prövat det tidigare, önskade mig ett stafli, vilket jag fick i påskpresent. Men har inte haft någon inspiration att måla, men ni när jag har lite mer ordning på mina pyssel saker så kom den, & penseln glöder... Det är så roligt, försvinner bort & kan släppa allt annat & bara fokusera på att måla. Det blir som en slags meditaition.
 
Kanske vågar jag visa resultatet senare ;-)
 
Har pratat om att äta grillbuffé med Jennifer & hennes sambo i sommar, som finns här i närheten av där vi bor, ikväll fick vi ihop det. En varm & vacker kväll också för att kunna sitta ute. Det är en gammal grosshandlargård som dom har rustat & gjort om till restaurang, där dom under sommaren har olika temakvällar, i en vacker skärgårdsmiljö där man har utsikt över viken. Vi kunde äta oss mätta på vad som erbjöds i buffén, med trevlig musik ifrån en trubadur som spelade under kvällen. Rundade av kvällen, middagen med en promenad längs vattnet. En lyckad kväll, trevlig på alla sätt! Är glad att det blev av, vilket det inte alltid blir när man har pratat om det & ska lyckas få ihop det!
 
En av byggnaderna på grosshandlargården
 
Gästbryggan
 
Vigseludden
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0