Vår, turkost, vitt, inrednings detaljer.

Jag ser alltid fram emot de olika årstiderna, att få göra om hemma. Byta färger, mönster, flytta om inrednings detaljer. 
 
Innan jul (2012) var jag på en lokal julmarknad med lokala hantverkare & konstnärer. Vilket alltid är extra kul tycker jag när det kommer ifrån trakten, en hobby som någon håller på med i sin lilla verkstad. Det finns en annan känsla i dom sakerna, kärlek & engagemang. När man blir intresserad av något, kanske vill köpa föremålet så kan man få prata med "tillverkaren" direkt & dom delar gärna med sig hur dom gått till väga eller hur dom tänkte.
 
Jag har en förkärlek för formen HJÄRTAT. Det är något som jag märker att det återkommer ofta när jag skapar något själv eller inhandlar något till hemmet. Hjärtat är en vacker form, det har en betydelse som passar in i många sammanhang. Så som sagt, det är något jag dras till & lika så i detta fallet.
 
Till julen hade jag röda ljus på detta keramikfatet. Nu när det närmar sig vår gillar jag att ta in pastell färger, som turkos i detta fall.
 
Om ni frågar mig är det ett mycket användbart keramikfat. Som kan användas till många tillfällen, plaster & ändamål.
 
 
Om ni tittar närmare så kan ni urskilja små hjärtat på fatets kant.
 
 
Hjärtan som har ett fint mönster. Tänker mig att dessa hjärtan kan jag använda till lite av varje..
 
 
 
Med få saker kan du förändra mycket, få en annan känsla i ett rum, genom att välja en färg som du vill ska framhävas. Som i detta fall turkos. Då blir det den röda tråden, som får helhets känslan i rummet. T.ex kan du ta några ljus, en prynadsdetalj, kudde & en filt, så har du ett "nytt" rum.
 
Har du några roligt tips på hur man kan förändra? Skriv gärna en kommentar! ;)
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0