Inflyttningsfest, fullt ös!!!

Vilken kväll vi fick igår!
 
Vi var bjudna på en inflyttningsfest hos en barndomsvän till mig. Vi har inte umgåtts senaste åren, men hon var & hälsade på en snabbis i somras. & nu var vi bjudna till henne. Kände att det var dax att Jonne också fick träffa henne...
 
Vi tog FTJ dit & hem, så att jag skulle spara på mina krafter & orka med. Vi hade superkul! Det vart av lite nostalgi under kvällen då några av hennes vänner jag träffat tidiagre också var där, men det var ca 10 år sen sist vi sågs! & sen dess har det ju hunnit hända en hel del!
 
Det bjöds på snittar, ost & bubbel..
 
Har inte varit på en fest på många år nu & när jag var ute på krogen i stockholm, var evigheter (4-5 år) sen! Men igår körde vi all in, när vi ändå var i gasen ; )
 
Spy bar! Låter flashigare än var det var. Hade en bild av hur det skulle vara & på ett ungefär hur människorna såg ut. Men det var helt tvärt om! Så inget jag gör om, men någon gång i livet ska man göra det & jag har nu gjort det :)
 
Hemma si så där på morgonkvisten, helt slut, trötta & med massa roliga intryck från kvällen/natten..
 
Sov några timmar, sen har vi legat på soffan HELA DAGEN & haft TV maraton. Det fanns inga krafter till att göra någonting! Men nu på kvällen så kände jag att det var läge för att få lite frisk luft. Så vi tog med oss hundarna på en promenad. Så kände mig något piggare när man kom in igen.
 
Ska snart lägga mig igen, sova "ikapp" några förlorade timmar ifrån gårdagen..
 
Men det var värt allt! Vi fick våran utekväll ihop & umgås med massa härliga människor!!
 
Tack AK!!! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0