En trevlig lunch, fick träffa hennes söta lilla dotter för första gången!

Mellanåt suger det verkligen när kroppen lever sitt egna liv! Man orkar att hantera dagar med mer eller mindre värk, men sen finns det vissa dagar som man blir så less. Som idag, att "bara"  ha träffat en vän, ätit lunch, strosat en stund på stan & sen efter vara helt slut! Ont överallt, kroppen lägger ner, det ömmar så hemskt på vissa delar av kroppen & huvudvärk! Som om jag skulle dunka mitt huvud i väggen!
 
Har haft en trevlig stund med J idag på stan. Vi möttes upp på ett av mina favorit caféer. Åt en tidig lunch där ihop medans hennes dotter på 4 månader låg i vagnen & jollrade..
 
Vi har inte setts sen innan hon föddes. Träffades bara dagarna innan hon kom till världen & nu är det dax för dop i helgen. Så som sagt, det var mycket kul & trevligt att ses igen! Efter tog vi en liten sväng på stan, jag hade en klocka jag behövde byta ett batteri i & sen var jag ute efter gråa blockljus. Dom jag hittade var riktigt snygga! Kuddarna vi köpt till vardagsummet går i grått, så ville ha matchande ljus till...
 
 
Har också bokat tid hos veterinären för vaccenationer på hundarna & katterna! Äntligen!! Passade på att gå in till dom när jag ändå var i närheten, då det inte blir av att jag ringer.
 
Skilldes åt efter ett par timmar, åkte förbi min "arbetsplats". Det ar dax att köpa hundmat igen & tog en kaffe innan jag fortsatte hemåt.
 
Där jag deckade på soffan, åt lite & slö tittade på TV. Men insåg att det bara eskalerade. Så för att få hejd på det tappade jag upp ett varmt (HETT) bad, tände lite ljus & kröp ner. Som sagt det var hett, men när det heta vattnet sluter sig om min kropp, leder så kommer ett lugn & kroppen får möjlighet att slappna av.
 
 
När min darling kom hem så filade han mina fötter, så nu är dom mjuka som bebishud! Dock försvann inte värken & hudvärken helt, även om den lindrades. Men med lite handpåläggning, så är det lite bättre nu.. Så har fåt lite hjälp på traven att låta kroppen återhämta sig..
 
 
Så nu hoppas jag på att få en god natt sömn...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0