Blommarrangemang till ett dop

Har hjälpt en vän till mig att göra blommarrangemang till ett dop i helgen..
 
Tyvärr suger mobilen att ta bilder med inomhus, så dom är inte så skarpa. Men tänkte att jag visar det jag har nu & så hoppas jag på att få lite bättre bilder sen på dom efter dopet..
 
Gjorde 2 stolekar på arragemangen. Små som ska stå på borden & lite större som ska stå på present & buffé bordet.
 
Stommen är av oasis, som jag täckt med löv & som jag fäst med nålar. Min tanke var från bröjan att använda gröna blad runt om, men önskan var att ha lite blandat. & så fick det bli : ) Har sen använt snittblommor av 3 olika sorter. Snittat dom i olika längder & sen skapat ett arrangemang av dom. Har också fyllt ut med lite murgröna & olika blad. Ett lila filthjärta & en rosaglittrig stjärna får också fylla ut lite.  Temat är som ni ser, lila på dopet. Det är svårt att hitta blommor i den färgen, men vi lyckades : ) 
 
 
 
Lägtar tills jag har en RIKTIGT kamera & kan ta skarpa bilder! Har inte alla pengar än till den kameran jag vill ha, men snart så. Då ska ni få se på bra bilder ; )
 
Nej men skämto sido, det är tråkigt dessa gånger, när jag gör något fint & lägger ner mycket jobb. Sen kommer det inte fram pga att det är dålig kamera... Så min önska är att kunna köpa en bra kamera. VIlket jag snart kan då jag fått pengar i födelsedagspresent & lite som jag har sprarat.
 
 
Blev bjuden på en bulle på kanelbullen idag också. Vilket jag inte kom ihåg... Oooopps..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0