Kallt inne & ute...

Har det riktigt ruggigt inne nu.. Det har blivit någon miss med värmen.
 
När jag tittade på termometern i morse så stod den på 20.4 grader inomhus. Vi brukar ha 23-24 grader & jag frös ordentligt. Så kollade där man sätter på & stänger av värmen, tyckte att den var avstängd. Så sätter på den..
 
Nu på kvällen kollar jag igen, då står termometern på 19.8 grader!! SKIT kallt!! Så kommer Jonne hem & fårgar om jag stängt av värmen? Nej, jag har satt på den. Men den är avstängd??
 
OK!? Så förmodligen trodde jag att den var avstängd & trodde jag vred på värmen. Men i själva verket gjorde jag tvärtom! Så det är ganska kyligt inne nu & det mår inte min kropp så bra utav.. Så det ska bli extra skönt att krypa ner under mitt duntäcke å värma mig..
 
Dagen har varit ganska ruggigt i övrgit, det har regnat från & till & bara varit några plusgrader. Så har hållit mig mestadels inomhus. Gjort några ärrenden på mail & via telefon. & appropå telefon, så går inte min gamla mobil att laga. Jag ringde idag för att komplitera med uppgifterna försäkringsbolaget ville ha. Dom har godkänt att jag får en ny. JIPPI!! Så HOPPAS det blir denna vecka!! Hör ju ingenting i den jag har nu...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0