Högsta vinsten!

Haft en lugn & skön dag tillsammans med Sofia..
 
Vi var båda två sega idag, så vi tittade på film Solsting & solstråle med Stefan & Christer. Vi fick oss många goda skratt....
 
Hade äpplen kvar från vårat äppelträd som jag behövde göra något av. Så vi bakade 2 pajer en med äpplen & blåbär, & den andra med äpplen & keso smaksatt med vaniljsocker. Har bara hunnit smaka den ena ännu. Den blev riktigt god med keso.. Tycker själv inte om kanel & sen tycker det är kul att exprimentera lite med olika smak kombinationer. Så detta var en test, så får vi se sen om den blev en succé eller en flopp?.. ; )
 
På kvällen bjöds det modevisning i en butik med hästprylar som jag har handlat en del i. Ikväll hade dom mingel, modevisning på höstens/vinterns mode & erbjudanden. Hade egentligen inte ork, men kände att det var kul att se. Så hittade nya krafter! ; )
 
Det var en tipsrunda, vilken jag hade ALLA rätt på!!! Så vann första pris, 3 st spånbalar : ) Lite förvånad att jag pricka in alla rätt. Men har ganska bra koll på butiken & det inget annat än att vinnst räknas ; )
 
Så det vart ett lyckat besök, det fanns en mening att jag skulle vara där..
 
Så det vart flera vinster för mig idag, finns inget bättre än att spendera en dag med lillasyster, en trevlig modeshow & avslutade det med middag fraför X factor med min darling...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0