Besökte platsen där jag ville arbetspröva

Idag hade AF bokat ett möte på det hundpensionat som jag var intresserad att arbetspröva på.

Så jag & min handläggare möttes upp på plats för att se hur det såg ut, träffa henne som driver stället & se om det kunde var något för mig. Vi fick en rundvisning i dom olika hundstallen & tillhörande lokaler.

Sen gick vi igenom lite mer praktiskt, vad jag har för särskilda behov & hur min EDS fungerar lite kort. Innan handläggaren gick därifrån bestämnde vi att jag kommer börja där & se om det kan vara något jag klarar av?

Tanken är att jag ska börja med 10 timmar i veckan. Vilket jag kan tycka är lite mycket, med tanke på att jag varit borta så länge & att det blir en tuff start. Men vi får se om jag tar några kortare dagar första veckan? Det beror också helt på hur jag mår. Tanken är att detta ska ge mig en kick av energi & inte ta den. Förblir det så har det förlorat sin mening. Jag ska ju trots allt ha ett liv vid sidan av.

Vilket jag kan ha lite svårt att se just nu hur det ska gå ihop, då jag också fick avslag på hemtjänsten jag sökte på nytt. Det är ju saker som ska göras här hemma & Jonne kan inte göra allt. Så det blir en balansgång för att få ihop det.

Men jag tycker det ska bli super kul & intressant. Det är något jag har funderat på tidigare, nu får jag chansen att pröva & framförallt är det något som jag är mycket intresserad av!

Så på måndag nästa vecka har jag ett möte med arbetsgivaren om hur vi ska lägga upp min dagar & timmar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0