Tack Sofi!

Idag tog vi en ordentlig sovmorgon. Båda var väldigt trötta efter veckan som varit...

När vi klev upp gjorde jag i ordning frukost, färspressad apelsin jucie, kaffe, yoghurt m flingor, rostade mackor m ost. Den åt vi framför TV...

Sen var det bara att sätta full fart, klockan hade hunnit bli 13.30!!! BRÅTTOM!! Klockan 17 skulle vi få middagsgäst på besök. & jag hade MASSOR att göra!

Presenten skulle jag göra i ordning, slå in den, sätta ihop en blommbukett, röja upp, förbereda efterrätt, duscha & tända ljusd & lykotorna... Sen allt Jonne skulle göra!

Hann precis i tid, när jag tänt alla lykotorna & ljusen inne, så knackade det på dörren... PHU!
Vi hade en mycket trevlig kväll tillsammans med Sofi. Vi ville tacka henne genom att bjuda på middag. Som ställt upp som kattvakt till oss. Det var riktigt god mat som Jonne lagat & efterrätten gjorde succé, så den blir det fler utav.


Den består ut av, mango som har fått dra i mousserande resévin & florsocker, gammeldags vaniljglass, toppat med passionfrukt & en lime skiva. Som vi sen pressade över på mangon & glassen.. Mums!!

Riktigt kul att få ge bort något för att visa våran uppskattning för den hjälp vi fått av henne. Vilket betyder mycket för oss! Det är inte lätt att hitta någon som kan se efter katterna under julhelgen! 

Nu tänker jag tacka för mig, borsta tänderna, & krypa ner under mitt sköna duntäcke!
 
Hoppas ni haft en bra helg!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0