Bättre sent än aldrig!

Nu har det gått mer än ett dygn sen jag sist var här inne..

Dagarna rusar iväg! Hade planer på att ta en fika med min vän Laila idag. Men trodde inte jag skulle kunna genomföra det när jag vaknade med huvudvärk & molande värk i kroppen.

Men efter att tagit diklofinak, slumrat till på soffan en stund så tog jag mig iväg. Hade med mig lite kakor som farmor bakat. Vi kom fram till att jag inte varit där på 2 1/2 år!! & förut var jag där stup i kvarten... Hade inte sett deras nya kök, vet att dom gjort det men inte kunnat ta mig dit. Antingen har jag varit sämre eller hon sjuk. Så det var inte en dag för tidigt!! Blev där ett par timmar, innan vi fortsatte in till staden. Fick sällskap, mycket trevligt!

Gjorde ett par ärenden på stan innan vi handlade lite mat. Men vi är rätt lika, allt vi gör tar ganska lång tid. Hon är nyopererad i knät också, så har något svårare att gå för tillfället. & jag får anpassa farten efter min EDS. Så det är så skönt när vi går tillsammans, det tar lika lång tid. & man stannar & undersöker nya saker på vägen.

När jag lämnat av henne på vägen & väl hemma igen så var det bara att börja med maten. Det var sent & jag hade bara fikat till lunch. Nu mättt & belåten tänker jag lägga mig i sängen.

Trött efter dagens äventyur, men vi hade riktigt trevligt tillsammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0