Provar mörk chocklad som medecin

Denna dag har inte varit lätt att hålla humöret uppe..

När man vaknar med molande huvudvärk & värk i kroppen så är det inte roligt. Man hoppas på att sömnen ska göra en gott, men när det är som när man somnade tappar man lätt modet..

Jag släpade mig i alla fall till soffan på fm, låg under duntäcket & försökte titta på tv. Men ögenlocken föll bara ner. När klockan blivit 14 satte jag mig upp, med nackstödet på i ett försök att hålla mig vaken. Med lite kaffe & mörk choklad som jag försökt kurera mig med..

Rekommenderar denna, super goda choklad!!


Har tagit extra smärtis, så kunde jag ta mig till slut 50m bort till brevlådan. Man säger att frisk luft göra än gott. Så underbart att få andas frisk luft! För stunden sitter jag upp, men mår illa & svettas. Så vet inte vart detta tar vägen?

J har ringt ett antal gånger idag, för att höra hur det är. Det får mig ha hoppet uppe. Han har hundarna med sig idag. Då jag kände att jag kommer inte orka ta mig ut med moppen & om jag ens tar mig till dörren för att släppa ut dom på tomten. Vilket jag är glad för, att han har dom. Då slipper jag brottas med mitt dåliga samvete!

Hoppas nu att hålla mig vaken, så jag orkar umgås med min sambo när han kommer hem!

Hoppas att eran dag varit bättre!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0