Tempur madrass

Nu ska ja äntligen få pröva en tempur madrass. Har fått låna en 8 cm tjock & 90 cm bred madrass, som ja ska testa i 1 månads tid. Det ska bli mycket intressant & se hur min kropp regaerar. Hoppas såklart över att få en bättre sömn & slippa vakna med värken..

Har du någon erfarenhet av tempurmadrass, kanske har en egen?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vart får du låna en sån? Skulle verkligen behöva en sån!! Har du prova kjedjetäcke? Vill prova ett men vart får man hjälpen??

Svar: Hej!Tack för din kommentar!
Jag fick låna den av några vi känner som skulle sälja den. Tyvärr är den såld. Har försökt titta på Tempur´s hemsida för att hitta någon info. Hade för mig att man kunde köpa en madrass och ha returrätt inom 60-90 dagar och alla pengar tillbaks. Det jag hittar är att upp till 5 år får du värdet som står den dagen du vill returnera varan och från 6 år upp till 15 år skiljer det sig från år vad du får tillbaks i procent.
Jag tyckte personligen att den jag prövade var för hård och att jag låg för stilla. Nu såg jag på deras hemsida att det finns 3 olika sorter och en av dom heter cloud känns som ett bra alt. Där du får en mjuk och avlastande känsla. Men det beror såklart på vad man har behov av.
Kedjetäcke har jag inte hört talas om?
Tempur finns det återförsäljare på över hela landet, leta reda på någon i närheten utav dig och hör med dom vad det finns för möjligheter. Det måste vara det enklaste, för som sagt hittade inte mer info om lånmöjligheter.

Önskar dig en trevlig helg!
Hälsningar /Madeleine
Madeleinelife

2014-05-02 @ 00:50:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0