Jag fick igenom min önskan!

Ja idag har jag i alla fall tagit det lugnt, bokstavligen! Har inte gjort mer än att legat på soffan. Bytte först nu om från pyjamas till kläder.

HTJ har varit här, men som vanligt fick jag 1 timme för lite. Men hoppas det blir ändring på det. Har bestämt med biståndshandläggaren attvi ska ha ett möte nu på fredag. Tillsammans med enehetsledaren & en av mina kontakt personer.

Jag har ansökt om fler timmar, ledasgning. Dom har jag blvit beviljad. Men nu är frågan vem som ska få dom, vart dom ska läggas etc. Så det ska vi disskutera på fredag. Så det inte blir som med dom timmarna jag har att jag inte får dom. Det känns bra att sitta ner alla, för att kunna diskutera detta, så det bli till det bättre. För så många gånger jag har sagt till så blir det inte till det bättre.

Om inte HTJ har pesonal att anställa till dessa ledasgnings timmar så kommer dom läggas på LSS istället. För att jag garanterat ska få dom!

Nu ska jag återgå till ryggläge. Ville bara visa att jag lever. Var helt slut när jag kom hem igår efter kalasandet. Men återkommer till det :)

Kram så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0