Helt lugn & förberedd för allt!

Fullt ös hela dagen!

Men det har varit kul! Nu när jag fick hjälp med mycket så blir det inte lika jobbigt, jag får inte lika ont & allt blir toppen :)

Det vart som jag ville ha det från början. Jag gillar att bjuda på olika tårtor, pajer så man kan välja det man gillar & det finns något som passar alla. Hoppas nu att det kommer räcka, det är alltid en oro, man vill ju att alla ska få. Men det ska inte vara ngåra problem.

Choklad doppade kokostopparna med citron smak får vi göra imorogn. Margarinet tog slut. Det går mer än man tror... Så emellan C dammsuger så slänger vi ihop dom... ;)

Känner mig helt lugn inför fredagen nu, att ha allt förberett är mycket skönt. Bara att ta fram, göra sista ganeringen..

Så det är vad jag har hunnit med idag.. Vi började på förmiddagen, tog ut sista pajen vid 18.30.. Har lånat grannens frys för att få plats med allt.. Tur med grannar ;)

Rabarber (från landet), jordbubbspaj med liten touch av citron. Kommer serveras med egen vaniljsås..


Det är 3 pajer varav en glutenfri & de andra laktosfria. Sen står en moussetårta i frysen med citronsmak. Jitterbuggare (kakor, mördeg med maräng i), vaniljbullar, Rimbobullar ( som ska ganeras med glasyr & strössel). Glutenfria vaniljbullar. Så det finns som sagt något för alla, det enda inte farfar kan äta är Rimbobullarna...

Nu kan jag sova lugnt... Så tacksam för all hjälp jag fick idag, tack C!!

Kommentarer
Postat av: sussi

De ser gott ut!

2011-05-25 @ 20:03:58
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0