Det har dykt upp ett problem!

Nu är diskfragmenteringen klar!

Den har stått hela natten fram tills nu. Så det tog en stund. Men det är skillnad, det går fortare. Jar hag frigjort 21%, ledigt utrymme. Från början var det endast 5%, så inte konstigt att allt gick så segt! Nu när jag vet hur man gör kan jag göra det lite oftare.

Sitter & väntar på att HTJ ska komma, vilken minut som helst. Men sen har jag ett problem att lösa. Min syster som skulle vara hundvakt har inte blivit frisk. Så jag har ingen hundvakt lösdag natt & söndag.. Så det ställer till det en hel del! Så nu hoppas jag på Lisa, att hon ska kunna ta dom även natten. Så jag kan åka...

Jag som ser fram emot detta så mycket!!!.. Typiskt...

Kommentarer
Postat av: Skrutten

Hmmm....datorer det är ett kapitel för sig. Hoppas att det löser sig med hundvakten. Själv kan jag inte komma ner på årsmötet för jag orkar helt enkelt inte tyvärr denna gång men nästa ska jag allt försöka få till det på alla sätt. Det hade faktiskt varit kul om vi kunnat träffas.

2011-05-06 @ 17:19:18
URL: http://edslivet.bloggo.nu/
Postat av: Madeleineslife

Skrutten: Ja verkligen! Yes, fick klar tecken nu precis. Så jag kan åka & vara borta hela helgen. :)

Tråkigt! Men förstår.. Det kommer fler gånger. Har ju själv varit för dålig tidigare gånger... Hoppas du blir bättre snart & får krafter igen!

Kramis

2011-05-06 @ 17:31:59
URL: http://madeleineslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0