Uppe på benen för en stund!

Vaknade, men ville bara somna om!

Men har man djur så har man! Vid 13.30 kunde jag ta mig ur sängen, flyttade då till soffan! Fick i mig lite yoghurt, med solrosfrön & pumpakärnor... Sen har jag legat där under mitt duntäcke. Bearbetat huvudvärken & min onda, ömma kropp med diklofinak, värme, spikmatta, massage (av mig själv). Så nu för stunden orkar jag sitta upp. Ska nu ta en dusch som förhoppningsvis gör att detta håller i sig!


Kommentarer
Postat av: Anonym

en del dagar har man fullt upp med att försöka behandla sej själv för att få det någorlunda mänskligt...bedrövligt igenteligen.

Min dag har oxå bestått av spkmatta, heta vetepåsar, kalla vetepåsar,icepower gele,TENS,tramal och norflex som är muskleavslappnande och så vila, vila, vila.

Hoppas duschen var skön och måendet går till det bättre!Kram

2011-03-30 @ 19:00:30
Postat av: Madeleineslife

Ja verkligen! Att jag mår som jag gör idag beror på att jag handlade igår. Så det är som betalningen för det. Tänk om FK kunde förstå detta hur ett liv är med EDS. Det är inte lätt! Ja man lär sig med tiden vad de tär som hjälper...

Om inte annat känner jag mig betydligt fräshare nu! Önskar mig ett badkar! Hade jag ett skulle jag bada varje dag! Då mår jag som bäst, musklerna får slappna av, man är viktlös...

Håller tummarna för allt du gjort gör din kväll blirr lite bättre!

Kramis

2011-03-30 @ 19:33:53
URL: http://madeleineslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0