Ett riktigt konstvärk till efterrätt...

Fick inte bukt med min huvudvärk!

Så med lite samråd med Lisa så tog jag en diklofinak ihop med en 5 mg ketogan. Det gjorde efter 2 timmar att jag började känna mig som en människa igen! Tror att den senaste tiden gjort att jag är så slut av all värk att jag därav blir ännu tröttare. För natten som var gick  jag å lag mig 23.30, gick upp 10.30 & fortfarande helt slut! Nu känner jag att jag inte orkar hålla ögonen öppna, mår illa av trötthet! Vilket INTE är likt mig!!

Men fick en mycket trevlig kväll, Kocken kom på besök. Så det vart en spontan middag ute på resturang med Kocken, pappa & Lisa. Vilket inte har hänt på jag vet inte när?! Mycket gott var det :)

Vi blev bjudna på efterrätt av resturangen. Han kom in med nya anisetter, bestick, servetter? Va nu då tänkte jag? Kör han iväg oss? Då säger han -Men ni har väl beställt efterrätt? Ehe... Nej! Jo det hade ni väl? Vi tittade på varandra... Förstår inte vad som händer?..

In kommer detta konstvärk!




Har haft en mycket trevlig kväll, god mat, trevligt sällkap..... Nu ska jag krypa ner i min säng, hoppas på att vakna till en bra morgondag!

Kommentarer
Postat av: åland

vilken härftig efterätt!!!Smakade den lika bra som den såg ut?

2011-03-27 @ 08:39:54
Postat av: Madeleineslife

Ja visst var den! :)

Men det såg mer ut än vad det smakade.. Det gick ner, gott! Men ingen sensation... Gör bättre själv ;)

2011-03-28 @ 00:26:06
URL: http://madeleineslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0