Elgiganten är inte rädda om sina kunder!!!

Tänkte lämna in min kamera. Men det gick inte! Så förbannad!!

Jag fick den i present förra året, efter 5 mån så gick några kristaller sönder i displayen. Nu har det gått 9 mån & det bara blir en större & större svart fläck! Men dom lagar den inte!!! Garantin gäller inte för yttre påverkan! Jag är & har varit extremt rädd om den! Jag har heller inte råd att köpa en ny! Visade fodralet jag har, frågade hur mycket mer kan jag skydda den?! Nej inte mycket mer, får jag till svar. Nehe, men vad ska jag göra då?! Teckna en försäkring. Men jag fick den i present!! Ja men du har rätt att inom 30 dagar komma & teckna en försäkring, kan vara bra att veta till nästa gång.

Men va fan hjälper det mig nu?!?!?! 

Sen skulle det inte löna sig att lämna in den, för jag skulle få stå för frakten & att undersöka den kostar mellan 700-1000 kr vilket jag få betala även om jag inte sen vill laga den. Så då skulle jag lika gärna kunna köpa en ny.

Blir så förbannad, inte första gången det är problem med Elgiganten!! Sista gången dom såg mig där!!!! Man får ingen service för fem öre, dom har ingen kunskap, alltid strul när det är något fel!

Så nej, har inte mycket till övers för dom!

Men vi åkte förbi en vän på vägen hem sen, våldgästade med andra ord ;)
Vi vart bjuda på en fika, trevligt! Jag såg en gammal vacker stol som jag gillade, sa till M att tänker du någon gång göra dig av med den så är jag en spekulant. Då sa M att du får den. Blev mycket glad! Så vid något tillfälle sen så kommer hon förbi med den.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0